Over ons

 

Florint is exclusief importeur en distributeur in Nederland, Belgie en Luxemburg van het Zuidduitse merk Dr. Spiller Pure Skin Care Solutions, de producent van hoogwaardige cosmetica, ontwikkeld in een eigen laboratorium, voor de vrouw maar ook de man, met merknamen zoals Dr Spiller Biomimetic, Manage Your Skin, Cellosophy en Alpenrausch en Sensicura. De hoge concentratie aan werkstoffen en milde conserveringen zorgen voor een natuurlijke huidverbetering.
Sinds 2016 is importeren wij de huidverbeterende make-up van Emani.

Emani is een vooruitstrevende, Vegan en huidverbeterende make-uplijn, die perfect aansluit bij de filosofie en producten van Dr. Spiller. Hip en modern met een breed assortiment aan kleuren. Alle producten bevatten zeer hoogwaardige werkstoffen waaronder Vitamine C, Hyaluronzuur en plantaardige oliën.
Emani is gemaakt voor de normale maar ook voor de meest problematische huid. Dankzij natuurzuivere mineralen kan de huid blijven “ademen” en zorgt het voor een licht comfortabel gevoel. De long-lasting formule geeft de huid een perfecte dekking gedurende de hele dag.
Daarnaast is Florint leverancier van modieuze bedrijfskleding.

Florint is een zeer flexibele en vooruitstrevende organisatie die graag mee blijft denken met haar klanten in de schoonheidsbranche.

 

Filosofie

De filosofie van Florint is gebaseerd op vier pijlers:

  • Sympathie
  • Competent
  • Vertrouwen
  • Kwaliteit

Sympathie: U staat als klant centraal;
Service wordt bij Florint met een hoofdletter geschreven;
Klant is koning, maar u voelt zich bij Florint keizer.
Florint onderhoudt een nauwe band met haar leveranciers en haar afnemers.

Competent: U krijgt vakkundige adviezen en een persoonlijke begeleiding.
Wij besteden veel aandacht aan opleidingen en trainingen.
U krijgt een persoonlijk advies, desgewenst op locatie bij uw bedrijf.
De helpdesk van Florint geeft u direct antwoord op uw vragen.

Vertrouwen: Florint kent een zeer trouwe klantenkring.
Wederzijds vertrouwen staat hoog in het vaandel. Florint geeft u, als klant graag het vertrouwen op een langdurige en plezierige samenwerking. Vele relaties zijn reeds jarenlang een tevreden klant bij Florint.

Kwaliteit: Florint kiest alleen maar voor kwaliteit.
Alle producten die Florint levert zijn uit Duitsland afkomstig. “Grundlich” want kwaliteit en gedegenheid spelen een zeer belangrijke rol bij de keuze van Florint om een productlijn in haar assortiment op te nemen.

 

 

 

 

 

Website door Webvantage